1/8

Reception

renovation at

'Askas Pension'

The project concerns the reception area of the family-run Askas Pension, in Ormos Aegialis, Amorgos, which was fully renovated in 2019.


The design concept has been to create a warm, welcoming space, which will receive and impress the guest.

 

Dominating colours are white and grey, aiming at stressing the simplicity and clarity of forms.   

 

The floor has been covered with new, big, modern tiles. The new reception office was designed and constructed from scratch, using materials found in local traditional architecture, such as wood and lava plaster.

 

The small lounge, the information desk and the little guest office were all designed on the same logic.

 

The hanging library was designed and constructed exclusively for the specific area, with white metal and wood.

 

Particular attention has been given to lighting and decoration, in order to create the appropriate feeling of peace and relaxation.

ΤΙ

Ανακαίνιση
χώρου υποδοχής
'Askas Pension'

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Όρμος Αιγιάλης

Αμοργός

ΠΟΤΕ

2019

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by Amorgos Architecture Lab

AMORGOS
ARCHITECTURE
LAB